Kujdesi Dentar

Lloji i ndërhyrjes Çmimet mesatare Itali Çmimet mesatare në vendet e tjera
Implant Dental Titani. Çmimi përfshin kufizuesin dhe vidën e mbylljes € 1200 € 700 € 550
Ngritje e gjoksit duke përfshirë membranën + materiale biokompatibël të cilësisë së parë € 2300 € 1200 € 890
Protezë totale fikse (12/14 elementë aliazhi metalike-qeramike) € 350 € 200 € 80
8/10 Implante Titani € 900 € 550 € 495
Protezë Proviziore € 800 € 400 € 230
Protezë gjysmë-fikse resine (overdenture) € 2000 € 1000 € 790
3/4 Implant titani (Për harkun): 1 implant 520 € (çmimi i zbritur 5%) € 990 € 800 € 520
Kurorë metalike-qeramike e thjeshtë € 450 € 250 € 95
Kurorë Qeramik-Zirkon e Ndërtuar me Sistemin Kompjuterik CAD-CAM € 650 € 350 € 150
Kurorë Provizore Resine € 60 € 30 € 15
Shtim i Kockave x 1 € 750 € 400 € 290
Protezë Provizore e Lëvizshme (për 1 hark) € 700 € 350 € 250
Protezë Totale e Lëvizshme Resine (për 1 hark) € 800 € 400 € 280
Protezë e Skeletuar Metalike € 1100 € 550 € 300
Protezë overdenture për harkun € 2000 € 1000 € 790
Protezë e Skeletuar me Bashkëlidhje Për Preçizion € 1000 € 700 € 420
Mbushje me Kompozit, Estetik € 150 € 80 € 35
Rindërtim i Dhëmbit Perno-Moncone me Fije Qelqi € 800 € 400 € 75
Devitalizzazione e Terapia Canalare in Dente monoradicolato /biradicolato /triradicolato € 290 € 150 € 55
Inlay/onlay € 300 € 200 € 100
Heqje e Thjeshtë e Dhëmbit ose Rrënjës € 60 € 30 € 15
Apicektomi € 400 € 200 € 150
Heqje Kirurgjikale e Dhëmbit Klasi I € 140 / Klasi II € 280 / Klasi III € 420 Klasi I € 80 / Klasi II € 150 / Klasi III € 250 Klasi I € 50 / Klasi II € 90 / Klasi III € 150
Trajtim Parandotologjik €90/seancë € 70/seancë €50/seancë
Heqje Gurëzash € 80 € 60 € 30
Zbardhim € 450 € 250 € 120
Panoramikë Dentare € 80 € 40 € 25
Anestezia Falas Falas Falas
Preventivi Falas Falas Falas

Vini re: Çmimet e listës do të jenë subjekt zbritjeje në varësi të llojit të ndërhyrjes që do të kryhet për pacientin. Është e nevojshme për një preventiv falas, të dërgoni një PANORAMIKË DENTARE të qartë dhe të përditësuar, në këtë mënyrë ne mund të jemi më të saktë tek çmimi dhe tek zbritja që do aplikohet.

Kirurgjia Estetike

Lloji i ndërhyrjes Çmimet mesatare Itali Çmimi më i mirë Shqipëri
RIMODELIMI I VESHËVE BILATERAL € 3000 € 1700 € 1500
RIMODELIM I VESHËVE UNILATERAL € 2000 € 1100 € 1000
RIMODELIM I QEPALLAVE TË SIPËRME OSE TË POSHTME € 2000 € 1100 € 1000
RIMODELIM I QEPALLAVE SIPËR DHE POSHTË € 3000 € 1700 € 1500
RIMODELIM ESTETIK I HUNDËS € 3000 € 1700 € 1500
RINOSEPTOPLASTIKË € 4000 € 2000 € 1700
RINOPLASTIKË SEKONDARE € 4000 € 2200 € 1900
RIMODELIM I MJEKRËS € 3000 € 2200 € 1800
LIFTING I PJESSHËM I FYTYRËS € 4000 € 3200 € 2700
LIFTING I BALLIT OSE I VETULLAVE € 3500 € 2400 € 1900
LIFTING CERVIKOFACIAL € 5500 € 3700 € 3100
LIFTING I QAFËS € 4000 € 2400 € 2100
LIFTING TOTAL I FYTYRËS DHE BLEFAROPLASTIKË TOTALE € 7000 € 4200 € 3400
ZMADHIM I GJOKSIT € 6000 € 3000 € 2800
REDUKTIM I GJOKSIT € 5500 € 3000 € 2700
LIFTING I GJOKSIT € 6000 € 3000 € 2600
LIFTING GJOKSI ME PROTEZA € 7000 € 3400 € 3100
GJINEKOMASTI FALSE € 3000 € 1800 € 1600
GJINEKOMASTI E VËRTETË € 3500 € 2200 € 1900
LIPOSUCION I VOGËL (1-2 ZONA) € 3500 € 2000 € 1700
LIPOSUCION I MESËM (3 ZONA) € 4000 € 2700 € 2100
LIPOSUCION I TOTAL (4 ZONA) € 4500 € 3200 € 2800
ABDOMINOPLASTIKË E VOGËL € 4500 € 3000 € 2500
ABDOMINOPLASTIKË E MADHE € 5500 € 3400 € 3000
LIFTING I KOFSHËVE € 5000 € 3700 € 2900
LIFTING I KRAHËVE € 4500 € 3400 € 2700
GLUTEOPLASTIKË € 5500 € 3700 € 3100
LIPOSUCION DHE LIPOFILLING GLUTEAL € 4500 € 3700 € 2700
HIMENOPLASTIKË € 2500 € 2000 € 1400

Mjekësia Estetike

Lloji i ndërhyrjes
Rimodelim i buzëve ne acud guakyribuj € 120–200
Trajtim i mollëzave me acid jialuronik € 130–200
Mbushje e sulkuseve nazolabial me acid hialuronik € 100–200
Trajtim i rrudhave të ballit dhe rreth syve me botox € 200/ampulë
Trajtim i djersës së tepërt me botox € 200/ampulë
Trajtim i rrudhave të qafës me botox € 200/ampulë
White peeling € 30/seancë
Biostimulim me multivitamina, acid hialuronik, aminoacide etj. € 70/seancë
Biostimulim me sulfat glukozamine € 30/seancë
Emulsiolipolizë € 30/seancë
Lipoapoptozë € 30/seancë
Lifting me fije traksioni € 200-450/seancë
Biostimulim nëpërmjet kolagjenit € 130/seancë
Biostimulim nëpërmjet PRP € 100/seancë
Peeling me TCA € 35/seancë