KIRURGJIA ESTETIKE E TRUPIT

Kirurgjia Estetike e Trupit përdoret për të modeluar, korigjuar apo eliminuar defektet apo papërsosmëritë e trupit.

Dental & Beauty mund t’ju dhurojë një harmoni të re dhe një pamje më të mirë në pjesët e trupit që kanë humbur eleasticitetin. Ju mund të rimodeloni trupin tuaj me një trajtim kirurgjikal estetik liposucioni; të eliminoni masën e tepërt të barkut nëpërmjet abdominoplastikës ose të arrini formën dhe masën e dëshiruar të gjoksit nëpërmjet ndërhyrjes kirurgjikale të zmadhimit të gjoksit, ngritjes të gjoksit dhe reduktimit të gjoksit.

Teknikat dhe strukturat e përdorura nga stafi ynë i ekspertëve janë në avangardë, të pajisura me teknologjitë më të fundit për t’ju ndihmuar të arrini rezultatin e dëshiruar.

Lloji i Ndërhyrjes Çmimi
ZMADHIM I GJOKSIT € 2800
ZVOGËLIM I GJOKSIT € 2700
LIFTING I GJOKSIT € 2600
LIFTING GJOKSI ME PROTEZA € 3100
GJINEKOMASTI FALSE (LIPO) € 1600
GJINEKOMASTI E VËRTETË € 1900
LIPOSUCION I VOGËL (1-2 ZONA) € 1700
LIPOSUCION I MESËM (3 ZONA) € 2100
LIPOSUCION TOTAL (4 ZONA) € 2800
ABDOMINOPLASTIKË E VOGËL € 2500
ABDOMINOPLASTIKË E MADHE € 3000
LIFTING I KOFSHËVE € 2900
LIFTING I KRAHËVE € 2700
GLUTEOPLASTIKË € 3100
LIPOSUCION DHE LIPOFILLING GLUTEAL € 2700
HIMENOPLASTIKË € 1400
KOSTOJA E ANALIZAVE PRE-OPERATORE € 120 – € 200