bg-1

Dental & Beauty

me një çmim konkurues

Rizbulo buzëqeshjen tënde

Kontakt

bg-2

Dental & Beauty

Siguri dhe Profesionalizëm në çdo fazë

Kirurgji estetike në Shqipëri.

Kontakt

bg-1

Dental & Beauty

ÇMIM UNIK
2190 €

Mbjellja e flokut...

Kontakt

ARU_6119_1

Dental & Beauty

me profesionalizëm dhe kursim

Trajtime estetike të kryera

Kontakt

ARU_6119_1

Dental & Beauty

DUKE FILLUAR NGA

2800 €

Ëndrra juaj...

Kontakt

bg-1

Dental & Beauty

me një çmim konkurues

Rizbulo buzëqeshjen tënde

Kontakt

bg-2

Dental & Beauty

Siguri dhe Profesionalizëm në çdo fazë

Kirurgji estetike në Shqipëri.

Kontakt

bg-1

Dental & Beauty

ÇMIM UNIK
2190 €

Mbjellja e flokut...

Kontakt

ARU_6119_1

Dental & Beauty

me profesionalizëm dhe kursim

Trajtime estetike të kryera

Kontakt

ARU_6119_1

Dental & Beauty

DUKE FILLUAR NGA

2800 €

Ëndrra juaj...

Kontakt

Kujdesi Dentar

Materialet e çertifikuara dhe me cilësi të lartë së bashku me një ekip mjekësh të specializuar, do të sigurojnë një rezultat absolutisht të përshtatshëm për pritshmëritë tuaja.

Kirurgjia Estetike

Dental & Beauty ka një staf të përbërë nga kirurgë estetik shumë të specializuar që do t’ju ndihmojnë të keni bukurinë e ëndrrave tuaja.

Mbjellja e Flokut

Mjekët tanë janë shumë të aftë dhe falë përvojës së tyre ndërkombëtare dhe studimeve të profilit të lartë, bëhet e mundur arritja e objektivit tuaj.

Mjekësia Estetike

Trajtimet estetike të propozuara nga Dental & Beauty janë të përshtatura sipas nevojave individuale të çdo pacienti, nga konsulta paraprake deri tek rezultati final.

Fekondimi Artificial

Dental & Beauty ka bërë arritje të mëdha në fushën e fekondimit artificial, gjithmonë të përqëndruar tek siguria dhe profesionalizmi.

Çfarë bëjmë

Shërbimet tona

KUJDESI DENTAR

Implantologjia dentare është një ndërhyrje që konsiston në vendosjen e një vide titani në nofull për të zëvendësuar rrënjët e dhëmbit natyral. Bëhet fjalë për një ndërhyrje që mund të kryhet në një pozicion strategjik në gojën e pacientit, e cila mbyll hapësirat dhe realizon harmonizimin me dhëmbët natyral duke krijuar një estetikë optimale.

KIRURGJIA ESTETIKE

Një nga ndërhyrjet e kirurgjisë estetike është padyshim mastoplastika, operacioni i rimodelimit të gjoksit. Ku klinika jonë ofron ndërhyrje mastoplastike shtuese dhe reduktive. Ne gjithashtu kryejmë ndërhyrjen e lifting të gjoksit, e cila rekomandohet për gratë që duan të ngrejnë gjoksin.

MBJELLJA E FLOKUT

Klinika jonë e transplantimeve, lider në Shqipëri në trajtimin e rënies së flokëve, udhëheq në industrinë trikologjike dhe i plotëson të gjitha standardet e nevojshme të higjenës. Klinika është e vendosur në afërsi të qendrës së Tiranës. Mjekët të cilët do të merren me transplantimin, janë të gjithë të specializuar në nivel ndërkombëtar.

MJEKËSIA ESTETIKE

Ne vazhdimisht përpiqemi të përmirësojmë mirëqënien dhe imazhin estetik të personave të cilët na zgjedhin, gjithmonë duke siguruar një profesionalizëm të madh të ekipit tonë dhe cilësinë e produkteve të përdorura. Mjetet, moderne dhe të avancuara, rinovohen vazhdimisht në bazë të avancimit të mjekësisë.

FEKONDIM ARTIFICIAL

Qëllimi ynë është të sigurojmë që fekondimi artificial të mund të ndihmojë me sukses sa më shumë çifte. Përveç profesionalizmit të lartë, Dental & Beauty i jep një rëndësi të veçantë konfidencialitetit, disponueshmërisë dhe çdo gjëje që mund të lehtësojë rrugën tuaj për t’u bërë mama dhe baba.

MATERIALET TONA

Materialet e përdorura për të bërë ndërhyrjet janë të çertifikuara dhe me cilësi të lartë.
Jo të gjitha implantet e gjoksit janë njësoj, dhe ne të Dental & Beauty vendosim në vend të parë shëndetin e pacientit.
Ne përdorim marken Mentor, e njohur si marka më e mirë në botë.

Materialet e përdorura për kujdesin e dhëmbëve tuaj, implantet e titanit, zirkonit dhe materialet qeramike janë të gjitha me çertifikime Europiane, të cilat blihen nga kompanitë lider në Europë.

Disa nga mjekët tanë

Një Staf me Profesionistë

STRUKTURAT TONA

 

 

Dëshmi

Çfarë thonë rreth nesh

Përse të zgjidhni Dental & Beauty

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj

RAPORTI CILËSI/ÇMIM

Ne të Dental & Beauty mendojmë se paratë nuk duhet të jenë një pengesë. Kjo është arsyeja pse ne garantojmë cilësi të lartë me çmime të arsyeshme. Ju do të jeni në gjendje të kuroni buzëqeshjen tuaj ose të bëni ndërhyrje estetike me çmime të përballueshme, duke kursyer deri në 60% në krahasim me shumicën e klinikave italiane, dhe duke ruajtur të njëjtën cilësi dhe garanci që jepet në Itali.

STAF EKSPERTËSH

Dental & Beauty është e formuar nga një staf me mjekë dhe kirurg shumë të motivuar, të aftë,të kualifikuar dhe të informuar në lidhje me metodat e reja dhe inovative në fushën e stomatologjisë dhe kirurgjisë kozmetike për të ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve të specializuara brenda një strukture të mirë organizuar me pajisje dhe materiale të reja, të çertifikuara dhe me cilësi të lartë.

GJITHMONË NË DISPOZICIONIN TUAJ

Ne ndjekim hap pas hapi pacientët tanë nga mbërritja në klinikë deri në fund të operacionit ose trajtimit të zgjedhur. Stafi ynë është gjithmonë në dispozicion për informacione ose sqarime mbi procedurat e veprimeve që do të kryhen.
Për më shumë informacione na shkruani në info@dentalandbeauty.it

 Whatsapp